середа, 2 березня 2016 р.

Карнизи MILLE - стиль та гармонія


Не відображення реальності, а створення свого власного світу є метою мистецтва.


Сучасний дизайн інтер'єру характеризується, перш за все, функціональністю всіх елементів, їх естетичної гармонією і максимальному поєднанню.У свою чергу, хочемо представити Вам універсальну колекцію, змішаних стилів. Природність яка гармонійно увійде в будь-який дизайн інтер'єру. Колекція складається з робіт молодих європейських дизайнерів, кожен з них працює в своєму напрямку і з певними матеріалами.


У сучасному дизайні всі напрямки кардинально відрізняються один від одного. Холодний, що вабить блиск кристалів, теплота, благородність дерева і строгість сталі - при складанні колекції виробник постарався об'єднати кілька стилів і внести сучасність в вічні цінності.Вироби наповнені природністю, яка поза часом.


 Готичний стиль в сучасності є одним з самобутніх і витончених стилів. Злиття антикварних речей з технічними новинками. Ковані вироби і дерево, це основні матеріали, які використовуються в інтер'єрі. Готика - завжди залишиться контрастом легкості і важких масивних елементів, природного світла і глибоких тонів, на тлі яких народжується відчуття внутрішньої свободи.


Дерево ідеально вписується в картину по-справжньому затишного сімейного житла. Дерево - це екологічно чистий матеріал, подарований нам самою природою.


Світло, що проходить через кристалічні грані, заломлюється, створюючи магічний блиск і яскраве сяйво, надає інтер'єру особливу вишуканість і багатство. Кристали ідеально поєднуються з металами. З давніх-давен вважається, що блиск кристалів приносить позитивну енергетику в будинок, наповнюючи його умиротворенням.


 Колекція «Адель» вражає естетично досконалим за формою поєднанням дорогоцінного металу деревини та стильного холоду металу. Вироби об'єднують магічний дизайн і витончена елегантність. Ретельно і зі смаком підібрані комбінації матеріалів і форм облагородять Ваші штори.


Важко уявити сучасне життя без використання скла. Легкість ліній, чистота форм, елегантність рішень - все це про скло. Скло відноситься до дуже незвичайних матеріалів. Прозоре і майже непомітне, воно неодмінно привертає до себе увагу і робить інтер'єр незабутнім. Скло однаково добре підходить як для нейтрального спокійного інтер'єру, так і для яскравого, насиченого предметами і кольором. В якому б оточенні не розташували скляний виріб, пропускаючи крізь себе світло, воно буде дарувати кімнаті легкість і витонченість, створюючи відчуття простору насиченого повітрям і простором.

Замовити німецькі карнизи MILLE можна в Студії домашнього текстилю.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар