четвер, 31 березня 2016 р.

Коли хочеться весни: 7 чарівних прикладів квіткового дизайну



 Боротися з апатією та поганим настроєм декоратори рекомендують за допомогою квіткових принтів. Використовуйте яскраві фарби, свіжі відтінки і красиві зображення квітів в інтер'єрі.




Квітучі стіни і стеля

Коли інтер'єру необхідне оновлення, а душа вимагає яскравих фарб - саме час переклеїти шпалери або перефарбувати стелю. Бажано, щоб загальна колірна гамма була світлою, тоді кімната буде виглядати більш просторо і затишно. У той же час, флористичний мотив може яскраво виділятися і привертати до себе увагу. Стеля в цьому випадку взагалі претендує на роль акцентного декоративного елементу.
Designers Guild

Оригінальний диван або крісло

У вітальні центром уваги здатний стати диван з квіткової оббивкою. У стилях прованс і Шеббі шик будуть доречні варіанти з ніжними пастельними принтами, зображеннями троянд і польових квітів. Сучасний стиль в інтер'єрі не особливо вітає квіткові візерунки в достатку, але в такому просторі цінуються насичені відтінки і абстрактний декор. У лаконічному класичному стилі можна використовувати витончені орнаменти, а в етнічному інтер'єрі добре виглядатимуть великі графічні квіти.
Zoffany

Декоративні подушки

Не обов'язково міняти меблі або робити ремонт, щоб хоч трохи пожвавити свій інтер'єр, коли за вікном непривітна погода. Врятувати становище допоможе навіть одна подушка з квітковим принтом. Через час доповнити інтер'єр можна за допомогою ваз, штор, і картин зі схожим малюнком. Тут головне дотримуватися гармонії і не вибирати зовсім різні за стилем і виконанням аксесуари.
Zoffany


Постільна білизна

 Спальня - кімната, в якій ми проводимо чималу частину свого життя. Тут завжди має бути затишно. Коли в'язаний плед і однотонна постільна білизна вже набридли, то варто подумати про невелике оновлення. Для цих цілей знадобляться кілька наволочок із зображеннями весняних квітів або підодіяльник зі свіжим флористичним мотивом, а може навіть покривало, який буде нагадувати про весну і піднімати настрій.
Leiper
Штори та гардини

Штори з квітами - суттєвий елемент загального дизайну інтер'єру, що привертає до себе увагу. Щоб декор вікна був гармонійним, розмір окремих квіткових фрагментів повинен відповідати габаритам фіранок.
Designers Guild

 Килим

Килим з квітами радує око своєю соковитою і яскравою пишнотою малюнку, може прикрашати вітальню, кухню, спальню чи дитячу кімнату. Такий килим завжди створює в будинку атмосферу тепла, адже квіти асоціюються з літом і святом.
Asiatic

Фотошпалери із зображенням квітів

Щоб зробити атмосферу більш чуттєвою, вибирайте зображення з бутонами, великими формами, звабливими лініями. Але як кажуть в розумних книжках: не соромтеся своїх почуттів - експериментуйте! І пам'ятайте - квіти на фотошпалерах ніколи не в'януть!
Glamora

Використовуйте прості прийоми

• Навіть у найменшій кімнаті можна зробити акцентну стіну з флористичним мотивом. Вона візуально додасть приміщенню перспективу, відверне від розмірів кімнати і інших недоліків.
• Якщо постелити квітковий килимок в передпокої, це з порогу задасть гарний настрій гостям і господарям житла.
• Весела квіткова шторка у ванній підніме настрій після важкого робочого дня.
• Квіткові акценти внести в інтер'єр дуже просто. Для цього не завжди потрібні глобальні переробки, досить купити недорогу вазу або подушку з квітковим принтом і інтер'єр заграє іншими фарбами.



Немає коментарів:

Дописати коментар